Pages

2014. november 21., péntek

Megint egy fegyveres civil akadályozott meg egy tömegmészárlást

Ezúttal a helyszín egy Texas-i night klub volt. A lövöldözésben 5-en sérültek meg, de jó pár halott is lehetett volna az eredmény, ha egy civil nem lép közbe a fegyverével.

Az El Paso Times hírei szerint az incidens hajnali 1 órakor törént, a Club Khaos nevű szórakozóhelyen.

Egy férfit kikésértek a bárból a biztonságiak, amiért jelenetet rendezett. De a férfi nem hagyta annyiban a dolgot, hanem röviddel később megjelent az épület előtt. Elkezdett lőni, több lövéssel megsebesített 5 embert.

Ekkor valaki elővette a fegyverét és lábon lőtte a dühöngő őrültet.

Az elkövető ekkor abbahagyta a lövöldözést és elmenekült a helyszínről. Őt később a hatóságok letartóztatták a közeli kórházban. A bekattant férfi neve Martin D. Guerrero, egy 23 éves katonai specialista aki épp eltávon volt a bázisáról.

Nem tudni hány halálos áldozata lett volna az eseményeknek, ha a másik személy nem lövi lábon az elkövetőt. Jelenleg nem tudja senki hogy ki volt aki megsebesítette és így megfékezte a támadót, de előfordulhat hogy az önvédelemből fegyvert használónak vagy nem volt engedélye rejtett viselésre, vagy úgy gondolta hogy talán a Texas-i törvények nem engedték volna neki hogy azon a szórakozóhelyen fegyver legyen nála.

Mindenesetre ha ő nincs ott a maroklőfegyverével, akkor valószínűsíthető hogy az elkövető halomra ölte volna az ott lévő embereket. Így viszont szerencsére csak 5 sérült lett az eredmény, halálos áldozatok nélkül.

http://gunssavelives.net/self-defense/concealed-carrier-stopped-mass-shooting-at-texas-night-club/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése