Pages

2015. július 4., szombat

Kocsmában dolgozó fegyveres alkalmazott akadályozott meg tömeggyilkosságot


Youngstown, Ohio, USA - 2015. Június - A rendőrség sajtótájékoztatója szerint a település kocsmájában hajnali 2 órakor a kocsma egyik alkalmazottja használta a legálisan viselt önvédelmi lőfegyverét. A rendőrkapitány elmondta, hogy Ezequiel Rivera, a 21 éves gyanúsított meghalt, miután a Mi Raza nevű bárból kitiltották, de ő visszament egy sörétes puskával és elkezdett lőni. De a 2. lövés után a szórakozóhely egyik alkalmazottja viszonozta a tüzet és lelőtte a férfit. 

A bekattant férfi sógora is megsérült, őt a hátán érte egy lövés.

A rendőrkapitány azt nyilatkozta, hogy a nyomozók és az ügyészek még vizsgálják az ügyet, hogy vádat kell-e emelniük, vagy egyáltalán nem lesz vádemelés ha tisztázódik minden és az alkalmazott valóban önvédelemből lőtt. 

http://gunssavelives.net/self-defense/concealed-carrying-bar-worker-stops-possible-mass-shooting-in-ohio/

http://www.vindy.com/news/2015/jun/22/police-investigate-mans-death-following-bar-fight/

2015. június 29., hétfő

Melegjogi aktivisták rekesztenek ki embereket a saját civli jogi demonstrációjukról

"Washington állam, USA - 2015. június 20. - A Capital City Büszkeség szervezet, Olympia városban Washington államban tartott egy civil jogi rendezvényt. Az alábbi videóban látszik hogy a szervezet mennyire veszi komolyan a saját "mindenki egyenlő" jelmondatát.

4 demonstráló szeretett volna bejutni a rendezvényre, nyíltan viselve a lőfegyvereiket, ami teljesen legális és alkotmányos jog. A fegyverek nem voltak csőre töltve. Ahogy az alkotmány is kimondja, az embereknek jogukban áll lőfegyvert viselni és ezt a jogot nem veheti el tőlük senki. Ahogy békésen besétáltak volna a rendezvényre, eléjük ugrott néhány melegjogi szervező és elállták az útjukat. Azt mondták hogy "Nem érezzük magunkat biztonságban úgy hogy fegyverek vannak körülöttünk." - és közben ők állítják hogy azért voltak ott hogy megvédjék az emberek jogait?

Ilyen kirekesztésnek nem szabadna helyet adni. Hogy lehetne egy olyan szervezetet komolyan venni, ami emberek jogait az alapján korlátozza hogy egy személy mit visel vagy hogy hogy néz ki. Olyanokat gyűlölnek akik csak a garantált alkotmányos jogaikkal szeretnének élni és nem csak hogy ezt megakadályozzák de ezt ráadásul sértő módon teszik. Pont az ilyen kétszínű kettős mérce miatt nem vehetők komolyan az ilyen szervezetek."

http://www.liveleak.com/view?i=80a_1434851197


Olyanokat mondanak hogy "nem érezzük magukat biztonságban", meg "fura látvány", meg "minek kell vonulni", "minek kell így demonstrálni", "minek kell vitatkozni", "minek kell fegyvertartásra büszkének lenni". A vicc, hogy ha ugyanilyen dolgokat mondanak a melegeknek a heteroszexuálisok, akkor ők rettenetesen megsértődnek.

A videóban említik hogy egy libertTARIÁNUS meleget kitiltottak a liberális melegek, mert hogy ő nem olyan meleg akit ők maguk között szeretnének látni. Úgy tűnik ha liberális melegek politikai indokkal rekesztenek ki más melegeket az úgy elfogadott dolog.

A kirekesztett csoport nem szerette volna ha támadják őket, úgyhogy inkább nem mentek be a rendezvényre, holott saját bevallásuk szerint támogatják a melegházasságot. Egyszerűen csak úgy gondolták hogy nem akarták hogy a végén még bajkeverőknek bélyegezzék őket.

Büszke meleg lehetsz, de büszke fegyverviselő nem. Persze csak a liberális közösségek rekesztenek ki.

Ellenpélda is van. A szervezet neve (Pink Pistols - Rózsaszín Pisztolyok). Egy homoszexuális szervezet, ami a lőfegyvertartást, viselést és fegyverjogokat képvisel, kiáll az önvédelem joga mellett. 2000-ben alapították, mára 10.000 főre nőtt a taglétszámuk.


2015. június 28., vasárnap

Lelőtte a rablót a veszprémi vagyonőr

Rálőtt az őt fenyegető rablóra egy veszprémi pékségben egy vagyonőr vasárnap, a támadót kórházba vitték és őrizetbe vették - közölte a rendőrség. 

Hajnalban egy maszkos férfi hatolt be egy veszprémi egyetemvárosi pékségbe, az alkalmazottat egy kalapáccsal megfenyegette, majd magához vette az irodában tárolt készpénzt. A megszólaló riasztó jelzésére kiérkezett egy vagyonvédelmi cég fegyveres őre, aki a távozó rablót megpróbálta feltartóztatni, ám a férfi őt is megfenyegette. 

A vagyonőr az életét veszélyeztető támadás elhárítására lőfegyveréből több figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, majd mivel a rabló továbbra is támadólag lépett fel, célzott lövést adott le a lábára. A meglőtt rablót a rendőrök elfogták, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. 

A 37 éves férfit őrizetbe vették, rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A rendőrség vizsgálja a lőfegyverhasználat jogszerűségét.

2015-06-28 

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/lelotte-a-rablot-a-veszpremi-vagyonor-2373159