Pages

2013. november 28., csütörtök

Magyarországról elszármazott fegyvergyűlölő tolvaj orvost fogott a New York-i rendőrség

Williamson város, New York, Egyesült Államok - Egy gyerekorvost letartóztattak, mert túl messzire ment a fegyvertartás-gyűlöletével.

A Waynes Times jelentése szerint Dr. Kontor Annamáriát kis értékű lopás miatt tartóztatták le, mikor is a nő ellopott két darab fegyvertartás támogató politikai transzparenst. A rendőrség a nyomozáskor az ellopott transzparensek közül 5 darabot egy kukában talált meg.

A lopás szemtanúja -Vicki Erwin- gyerekeinek pont a tolvaj az orvosuk. Az eset után Vicki Erwin azt nyilatkozta, hogy azonnal másik orvoshoz íratja a gyerekeit. "Nem bízhatom a gyerekeimet egy ilyen emberre"- mondta. "Ez az egész felháborító dolog. Én egy konzervatív ember vagyok, nincs lőfegyverem, különösebben nem is érint fegyvertartás, de ahhoz jogom van hogy saját véleményem legyen."

Az orvosi rendelő weboldala szerint 2003-ban vették fel Dr. Kontort, aki a doktorátusát 1993-ban szerezte a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Mentősként is dolgozott, mielőtt még 1994-ben az Egyesült Államokba költözött. Januárban lesz Kontor bírósági meghallgatása.

http://www.waynetimes.com/news/all-signs-point-to-theft/

http://gunssavelives.net/news/doctor-in-new-york-arrested-for-stealing-pro-gun-signs-from-yards/