Pages

2014. március 21., péntek

Rettegés, kommandósok, akció és valaki egy tetkóval

Norridgewock, Maine állam, USA - Michael Smith hangzavarra ébredt az otthonában és mivel éjszakai műszakban dolgozik, így ez elég kellemetlenül érintette. Félmeztelenül kiment és rákiabált a favágó munkásokra hogy menjenek a portájáról. A saját háza kocsibehajtójáról volt szó így jogosan volt felháborodva, amit a munkások is elismertek. Igen ám, de a favágók fegyvert látottk Smith nadrágjában és kihívták a rendőrséget. Azt állították hogy nem is értették hogy mit mondott, tehát a dolog alapja egy egyszerű félreértés lehetett. 

Smith bement a házba és visszafeküdt aludni, de csak néhány percig pihenhetett. Az otthonát egy hadseregnyi rendőr lepte el, automata fegyverekkel, gépkarabélyokkal. Kihangósítóba kiabálva szólították fel Smith-et, hogy jöjjön ki a házából. Ő ki is sétáltt és megmutatta azt a "nadrágban lévő fegyvert", ami nem más volt mint egy tetoválás. Mikor kérdezték tőle hogy van-e nála pisztoly, csak annyit mondott, hogy "Ez mindig nálam van, mert rám van tetoválva".

A favágó munkásoknak abba kell hagyniuk a munkát, ha a ház tulajdonosa akkor nem szeretné hogy zajongjanak és kérheti hogy máskor végezzék el a munkát és hogy küldjenek ki róla értesítőt.

Annyit még hozzá lehet tenni a történethez, hogy ha valóban lett volna a nadrágjába rakva egy pisztoly, az sem lett volna illegális. Ami történt, azért felelősségre kellene vonni néhány embert. A munkások feleslegesen hívták oda a rendőrséget, mert nem értették hogy mit mondott -valószínűleg a zaj miatt- és nem is fenyegethette őket Smith egy tetoválással. Smith bírósághoz is fordulhatna, mert valószínűleg megnyerné a pert.

(benswann.com, gunssavelives.net, onlinesentinel.com)

2014. március 20., csütörtök

Markos-Nádas: Önvédelmi fegyverek

Jelenet a rendszerváltás előttről. Mérsékelten vicces, viszont emlékeztet a két százezredes úr szakértőre a papírlapos videóból. (Azt leszámítva, hogy ebben a humoros jelenetben azért mondtak néhány konkrétumot, fegyvernevet, míg a papírlapos videóban a műsorvezetőnő teljes sötétségben volt a témát illetően.)