Pages

2016. december 25., vasárnap

Veszélyes őrültek karácsonya

A fegyverfóbiás őrültek újabb ámokfutása: Ilyen karácsonyi képeslapokat küldtek szét, többek közt fegyvertartást támogató politikusoknak. Egy olyan texasi képviselő (Dana Loesh) is a zaklatottak között van, aki egy könyvet írt a fegyvertartás alkotmányos jogáról. Egy másik texasi képviselő (Jonathan Strickland) aki szintúgy támogatja a lőfegyver tartást, szintén kapott ilyen "üdvözlőlapot". Ezt nem csak zaklatásnak, hanem fenyegetésnek veszik, így ez csak egy újabb ok arra hogy lőfegyvert viseljenek.

A képek ( 18! + )



A képviselőnő nyilatkozata:

 "Hogy miért viselek fegyvert? Mert a fegyverbetiltós idióták zaklatnak és fenyegetnek engem és a családomat, a saját lakcímemen. A legkisebb fiam nyitotta ki ezt a borítékot. Igen, tudom hogy borzalmas képek. Ilyen fajta zaklatásokkal kell szembesülnünk, most már rendszeresen. Ez többek között komoly bűncselekmény is. Jelenleg egy másik zaklatási ügy közepén is vagyok, mert valaki hívogatott minket telefonon, itthon. Rendőrségi ügy lett belőle és a bírósági tárgyalásra készülök ami vele szemben lesz. De ezt a mostani ügyet sem hagyom szó nélkül." 

A másik képviselő szintén megszólalt:

"Most kaptuk meg ezt a feladó nélküli "Karácsonyi üdvözlő lapot" a postaládánkba. Hála Istennek hogy nem a kisgyerekeim nyitották ki, így ők nem látták. Miféle beteg liberális küld ilyen dolgokat? Undorító." 

 Mivel a fegyvergyűlölő csoport további fenyegetéseket is küldött az áldozataiknak, így ha elkapják őket igen komoly büntetésre számíthatnak, mivel ezek a tettek állami bűncselekményeknek számítanak. 

http://bearingarms.com/bob-o/2016/12/19/gun-control-supporters-just-nasty/