Pages

2017. január 14., szombat

Saját kardjával szúrták le az áldozatot

(Mondják hogy akinek lőfegyvere van, azt a saját pisztolyával lövik agyon a bűnözők, és védekezzen inkább mindenki késsel, vagy karddal. Van aki megpróbálta.)

USA, Dél-Kalifornia, Temple City - Egy betörő egy nőt a nő saját szamurájkardjával gyilkolt meg. A bizarr támadás Dél-Kaliforniában történt. 

A 40 éves nő és 42 éves barátja otthon voltak a Los Angeles külvárosi házukban, Temple City-ben, amikor a 44 éves gyilkos berontott a házukba a bejárati ajtón keresztül, déli 12 órakor. Az erőszakos őrült megtámadta a nőt azzal a csavarkulccsal amit magával hozott a házba, majd lekapta a díszkardot a falról és azzal végezte ki az áldozatát. A nő barátja próbált közbelépni, így ő szintén megsérült a támadásban, de ő valószínűleg túl fogja élni. Illetve az áldozat 10 éves fia is a házban volt, de neki nem esett baja. Mikor a mentők kiéírtek akkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

2 órával később az elkövető feladta magát a rendőrségen. Drog, vagy alkohol hatása alatt követte el a gyilkosságot. A hatóságok lefoglalták a gyilkossághoz használt szúrófegyvert, de hogy a férfi miért ölte meg a nőt, arra azóta sem derült fény. 

http://abc7.com/news/suspect-kills-woman-with-samurai-sword-in-temple-city-home/1698127/