Pages

2015. február 12., csütörtök

Íjásznő halálos fenyegetéseket kap, miután gyerekeket tanított íjjal vadászni

A vadász-ellenesek újra bebizonyították, hogy jóval erőszakosabbak mint a vadászok akiket ők annyira gyűlölnek.

Jen "Az Íjász" Cordaro egy kiemelkedő kaliforniai női vadász, aki a legutóbbi vele készült interjúban elárulta hogy halálos fenyegetéseket kapott, miután gyereket tanított vadászni.

"Összességében a (Hozz egy gyereket) rendezvényre pozítívan reagáltak az emberek" - mondta Cordaro. "Annyi levelet kaptam utána a gyerekektől, hogy alig győztem mindet elolvasni."

De az a helyzet hogy nem tartott soká, míg a vadász-ellenes csoportok is tudomást szereztek a rendezvényről, és  hamarosan küldözgetni kezdték a szokásos erőszakos, gyűlölködő fenyegetéseket.

"Azt írták hogy meg akarják gyilkolni az elsőszülött gyerekemet" - nyilatkozta Cordaro. "Nekem még nincs gyerekem, de elég rémísztő arra gondolni hogy mit mondanak ezek az emberek."

"Amiről még nem igazán beszéltem a médiának az az amik történnek velem, a saját otthonomnál és a munkahelyemen. A halálos fenyegetések, a zaklatás és a vandalizmus már régen túllépett a közösségi oldalakon és az Interneten. A saját otthonom postaládájába is tesznek dolgokat, az autómat is piszkálják, a munkahelyemen is. Már nagyon közel vagyok ahhoz a ponthoz, hogy jelentsem ezeket a rendőrségnek... De nem fogom feladni azt amiben hiszek. Nem fogom feladni. Ha feladom, akkor ők győznek."

http://controversialtimes.com/news/female-bow-hunter-receives-death-threats-after-teaching-children-how-to-hunt/