Pages

2016. október 6., csütörtök

Újabb fegyveres civil állított meg iskolai lövöldözőt

A szeptember 28.-i Townville általános iskolai lövöldözésről kiderült, hogy egy törvénytisztelő fegyveres civil állította meg a lövöldöző dühöngőt. A gyilkos egy tanárt és két diákot lőtt meg. (Az egyik diák később meghalt a kórházban.) 

 A fegyveres civil neve Jamie Brock, aki véget vetett a vérengzésnek. Brock önkéntes tűzoltó, aki épp a közelben volt mikor hallotta a lövöldözésről a bejelentést. Fegyver volt nála és azonnal az iskolához ment hogy szembeszálljon a lövöldözővel. Az őrjöngő egy 14 éves, aki előbb megölte az apját, majd az iskolába ment ahol meglőtt két 6 éves fiút és egy tanárt. Brock néhány pillanattal a rendőrök előtt érkezett a helyszínre. 

A riportereknek annyit nyilatkozott Brock tűzoltóparancsnoka, hogy "elintézte a lövöldözőt". Igaz, azt nem mondta a sajtónak hogy Brocknál volt lőfegyver. De azóta kiderült, hogy volt. Arról nincs információ hogy Brock hogy használta a lőfegyverét, hogy rálőtt-e a dühöngő gyilkosra, vagy csak ráfogta a fegyvert és visszatartotta a a rendőrök kiérkeztéig, vagy egyszerűen csak az övén volt a fegyver és mutatta hogy bármikor képes használni. Akárhogyis, Brock megállította a támadót és így a vérengzést is. 

 Brock ennyit nyilatkozott az incidensről: 

  "Az igazi hősök ebben a tragédiában azok a tanárok akik az életükkel is feláldozták volna a diákok védelmében, és az igazgató aki túllépve a saját félelmén intézte az iskola védelmét. ők az igazi hősök, le a kalappal előttük."

http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/04/good-guy-gun-stops-sc-school-shooting/


Persze ez se lett más, mint egy elhallgatott hír. Az főcím volt mindenütt hogy valaki lövöldözött egy iskolában, de az hogy ki állította meg és hogyan, arról már a sajtó és a média nem akart beszélni.