Pages

2014. október 24., péntek

Hogy mit kérnek a fegyverviselési nyomtatványon?!

Mikor először befutott az erről szóló hír, túl hihetetlennek tűnt, de mostanra beigazolódott.

Egy New York állam beli városban (Waterville) a fegyverviselési kérvényen az információknál meg kell adni a Facebook felhasználónevet és jelszót. Először azt mondták hogy talán csak összecserélték más nyomtatványokkal, de végül kiderült hogy a hír igaz volt, mert egyre többen jelezték hogy tényleg a helyes nyomtatványról van szó.

A rendőrség nem is tagadja, hanem épp ellenkezőleg, azt mondják hogy ez egy szükséges adat amire szükségük van.

"A New York-i rendőri szervek meg lettek bízva azzal a fontos dologgal, hogy a fegyverviselési kérvényt kitöltő személyeknek utánanézzenek."

Igaz, valahogy az eredeti nyomtatvány azóta lekerült a weboldalról és helyette egy olyanra cserélték amin már nem volt Facebook felhasználónév és jelszó a kitöltendő mezőknél.

Nem világos hogy valójában miért kérte a rendőrség a Facebook adatokat. A rendőrfőnök egy hosszú magyarázat után azt is mondta, hogy csak véletlen volt az egész. Azt is mondta hogy a rendőrségen dolgozók arra utasították a fegyverviselési kérvényt kitöltőknek, hogy a rendőrségen jelentkezzenek be a Facebook oldalaikra. Azt is nyilatkozta, hogy a megyei hatóságok kérték meg erre, de ezen a szintem már senki nem tudhatja hogy ebből mi a valóság és mi a hazugság.

http://gunssavelives.net/blog/its-been-confirmed-that-ny-town-asked-for-facebook-info-for-pistol-permits/


2014. október 23., csütörtök

Meglőtték a nagyapát, de valószínűeg mégis ő járt jobban

2014, Október - Észak Karolina, USA - Egy nagyapát lőttek meg betörők, akik azért hatoltak be a házba hogy megerőszakolják a férfi 19 éves unokáját.

Jamie Lee Faison (halott), Brandon Stephens, Jamar Hawkins

Sajnos a nagyszülőt többször is meglőtték és kórházba kellett szállítani, ahol súlyos állapotban van. Viszont amit tett az bámulatos és hősies dolog volt.

Egy fiatal férfi kopogtatott be hozzájuk, a 67 éves nagyapa pedig ajtót nyitott neki. A fiatal férfi azt állította hogy lerobbant az ajtója. Az idős férfi felesége és a 19 éves unokája volt otthon.

A három fiatal férfi berontott a házba. Fegyerekkel hadonásztak és fenyegették az áldozataikat. Rákényszerítették őket arra, hogy kinyissák a házban lévő széfet.

Mikor a fiatalal férfiak megpróbálták megerőszakolni a 19 éves unokát, akkor a nagyapja felkapott egy fegyvert és tüzet nyitott a betörőkre.

A bűnözők elmenekültek, de később az egyiküket holtan találták meg. A 2 másik bandatag egy kórházban jelent meg, mert nekik is súlyos sérüléseik voltak. A nagypapa bizony mindhármukat lelőtte, még akkor is képes volt rá, mikor már több találatot is kapott.

Jelenleg kórházban ápolják és kritikus állapotban van, de a műtétje sikerült és a 2 élve maradt sérült bűnözőt elkapta a rendőrség.

http://gunssavelives.net/self-defense/grandfather-is-shot-but-shoots-3-of-3-home-invaders-who-tried-to-rape-his-granddaughter-killing-1/

http://www.robesonian.com/news/home_top-news/50535312/Neighbors-shocked-by-violent-home-invasion



67 éves, 3 fiatal bűnözőt lőtt le. És még van aki azt mondja hogy az idősek képtelenek a fegyverhaszálatra.