Pages

2014. február 5., szerda

Haláleset is lehetett volna a viccelődésből

Mások szívatása lehet vicces -ahogy ez esetben is az-, viszont nem a legbiztonságosabb elfoglaltság. A videó készítője úgy gondolta hogy bandák közelébe megy a kocsijával és a hangszóróból lövéshangokat játszik le nekik, mintha valaki a kocsiból lőne rájuk.

Humoros? Persze, eléggé, viszont a videó végén látható, hogy valaki fegyvert rántott és tüzet nyitott a kocsira egy valódi lőfegyverrel. Szerencsére nem történt sérülés, de ha a gettóban tudnának pontosan lőni, akkor a vicces kedvű fiúkat a hullaszállító szedné ki a kocsiból.A feltöltött videó emlékeztet arra a hasonló esetre, mikor az egyik viccelődő zombinak öltözött és úgy ijesztgette a gettóban az embereket és az egyik menekülő fegyvert rántott futás közben. Abból is könnyen lehetett volna tragédia.

2014. február 4., kedd

Betiltott reklám (Daniel Defense - NFL)

A Daniel Defense gyár vásárolt volna reklámidőt az NFL focimeccsre, de az NFL letiltatta a reklámot. Okuk nem volt rá, mert a reklámszabályzatuknak nem sértette a reklámfilm, egyszerűen csak nem tetszett nekik a kisfilm üzenete. (Az önvédelem.)http://www.youtube.com/watch?v=bCdvmgXsrUA