Pages

2019. január 23., szerda

Fegyveres háztulaj - 5 lelőtt rabló

Texas, USA - Houston város lövésekre riadt fel, amikor is éjjel 1 órakor egy háztulaj összetűzésbe keveredett 5 rablóval. Az 5 férfi be akart törtni az áldozat otthonába, mikor is ő fegyvert rátott és tüzet nyitott rájuk, 3-at agyonlőve és a maradék kettőt megsebesítve.

A rendőrségnek már csak össze kellett szednie a bűnözők holttesteit, a két sebesültet meg kórházba szállították.

 Az egyik bűnöző a ház előtt dőlt ki örökre, legalább 1 sebesült futva kezdett menekülni, míg a többiek az SUV kocsival menekültek a lövések elől - nyilatkozta a rendőrség. Az autó egy közeli póznának ütközött, ahol egy ember már halott volt a járműben. A rendőrség szerint egy másik férfi kiszállt a kocsiból és menekülni kezdett, de összeesett az utca végén, majd később ő is meghalt. A negyedik és az ötödik gyanúsított is megsebesült és mindketten a kórházban vannak.

 A ház körül a gyilkossági csoport nyomozói vizsgálódnak, a bűncselekmény helyszínén egyértelműen komoly tűzharc folyt, ahol is több tucatnyi (több mint 70!) lőszerhüvelyt találtak.

 Az áldozat szomszédja elárulta hogy két férfit látott a házba behatolni, nagy fegyverekkel, ahogy a többiek a kocsival lehúzódtak. Ekkor a szomszéd besétált a házába, és már hallotta is a lövéseket.

January 19, 2019 (Forrás Link)