Pages

2015. december 12., szombat

Mikor az FBI vezetőjének fogalma sincs a saját munkájáról

Kérdező: - Ha valaki fegyvert vesz az Interneten, akkor az a vásárló címére lesz kiküldve?
FBI igazgatója: - Ha az Interneten...?
Kérdező: - Ha vásárolok az Interneten egy fegyvert, akkor hol veszem át?
FBI igazgatója: - Önnek küldik el, de nem vagyok benne biztos.



Nem tudja.

Épp csak az FBI futtatja le a NICS háttérvizsgálatot a vásárláskor és ők engedélyezik az egész tranzakciót. Az ő dolguk, nekik mindent tudniuk kell az egészről, de a főnöküknek fogalma sincs róla. Nem tudja hogy a mezei vásárlónak a címére tilos csak úgy fegyvereket küldeni? 1968-ban lett tilos. Majdnem 50 évvel ezelőtt tiltották be. Az eladó csak egy átvevői engedélyekkel rendelkező FFL átvevőnek küldheti el a lőfegyvert. Csak az ő címére. De az FBI vezetője ezt nem tudja.

Bámulatos hogy mennyire alkalmatlan emberek vannak ilyen magas beosztásban.

2015. december 6., vasárnap

Fegyvert kínál eladásra napi hat órában az új tematikus tévé

A Gun TV az Egyesült Államokban indul, sokan már most támadják.

2016 januárjában startol az USA-ban a Gun TV, amely napi hat órában, heti hat nap egyfajta teleshopként működik majd, délután egy és este hét között fegyvereket mutatnak be részletesen, amelyeket a tévéző meg is rendelhet.

A GTV Live Shopping vezetői 2016 végére heti hét napos közvetítést, napi 12 órás adást terveznek. Az amerikai Forbes híre szerint a csatorna kábelen és műholdon is fogható lesz hamarosan. Eredetileg a hálaadás és a karácsony közti időszakban indult volna – a szeretet jegyében -, hiszen ekkor költik a legtöbbet az amerikaiak.

Az IBIS World szerint a lakossági kézifegyverek és lőszerek piaca az USA-ban éves szinten 3,1 milliárd dolláros, 478 millió dollár profitot termelt 2014-ben. A Chicagói Egyetem egy kutatása szerint az amerikai háztartások 31%-ban van otthon fegyver.

Origo link a hozzászólásokhoz: http://www.origo.hu/teve/20151206-fegyvert-kinal-eladasra-napi-hat-oraban-az-uj-tematikus-teve.html