Pages

2015. július 28., kedd

Fegyveres civil fékezett meg egy tömeggyilkosságra készülő lövöldöző őrültet

Cincinnati, Ohio állam, (2015 július 26.) - Egy 62 éves Cincinatti-i lakos van börtönben, mert előrántott 2 fegyvert és elkezdett emberekre lövöldözni. 4 másik ember volt a helyszínen, mikor a férfi tüzet nyitott rájuk, mindkét kezében volt egy-egy lőfegyver. Mikor lőni kezdett másokra, akkor egy másik fegyveres civil közbelépett és a saját fegyverével leterítette az őrültet, aki ugyan nem halt meg, de megsebesült és így az áldozatai időt nyertek és el tudtak menekülni. - nyilatkozta a Fox19 csatornának a rendőrség. Az elkövetőt jelenleg előzetesben tartják. 

A férfi egy nővel vitatkozott, majd a nő testvére (Patrick Ewing) is közbelépett, de ekkor az elkövető előkapott egy 38-as maroklőfegyvert és 3-szor lőtt. De Patrick E. sem volt rest, a saját fegyverével viszonozta a tüzet, amiből az egyik lövés lábon találta az őrjöngőt. Patrick E. fedezte a többieket amíg a többiek biztonságos helyre vonultak. Az elkövető újra rájuk lőtt, de nem talált el senkit.

A védekező ellen nem indult eljárás, a lövöldözőt viszont 4 ember ellen elkövetett halálos támadás vádjával tartják előzetesben az ítélethozatalig.

http://bearingarms.com/concealed-carrier-named-patrick-ewing-stops-attempted-mass-shooting-cincinnati/ 

http://www.fox19.com/story/29638058/man-62-accused-of-shooting-at-3-people-including-1-year-old 

http://www.cincinnati.com/story/news/2015/07/27/police-man-protects-family--gunfight/30725313/