Pages

2014. április 8., kedd

Fegyverpárti tüntetések New York-ban és Connecticut-ban

New York

Egy évvel a fegyverszigorítási törvények elfogadása után, New York-iak ezrei vonultak az utcára hogy tüntessenek ellene és a törvényt megszavazók ellen.

"Az új törvénytől egyáltalán nem lettünk nagyobb biztonságban" - mondta Robert P, kormányzó jelölt.

A rendőrség 3.500-asra becsülte tüntetés méretét, de egy Internetrádió műsorvezetője szerint a hatóságok jóval alábecsülték a jelenlévők számát, mert a tömeg mérete valójában 12.000 fős lehetett. A műsorvezető kiemelte hogy a tüntetők közt sok volt a nő, a kisebbség és a gyerek.

A tüntetés jól szervezett volt és eredményes.

Bérelt buszokkal, vonatokkal, autókaravánokban érezett a tüntetésre a tömeg.

A törvényt rögtön átnyomták a politikai ösvényen, sietniük kellett, nem is rendeztek róla vitát. A 2012-es decemberi tragédiát használták fel a törvény megalkotására.

Az embereket jobban érdekli a téma mitn valaha. "Már egy év eltelt és a mai napig komoly ellenállás van a törvénnyel szemben. Nem csak alkotmányossági indokok miatt, hanem azért is ahogy meghozták és beiktatták a törvényt." "Az emberek dühösek amiért csorbították a jogaikat." "A törvénytől senki nem lett nagyobb biztonságban, sőt az a helyzet hogy csak azokat bünteti, akik nem követtek el semmi rosszat. Azokra húz bűnvádat, akik az alkotmányos jogaikkal szeretnének élni."

http://www.humanevents.com/2014/04/06/new-yorkers-rally-against-cuomo-regime/


 Tüntetők tömege New Yorkban

Connecticut

Fegyvertartást támogatók ezrei jeletnek meg a Connecticut állam beli fegyverjogi tüntetésen.

Közel egy évvel a fegyverjogokat korlátozó törvények után, tüntetők ezrei jelentek meg a Connecticut-i államszékhelyen, hogy tiltakozásuknak adjanak hangot.

"Mi egy Alkotmányos államban élünk és a vezetők egy teljesen Alkotmány-ellenes törvényt erőszakoltak ránk" - jelentette ki a tüntetés egyik szervezője.

http://gunssavelives.net/blog/massive-gun-rights-rally-held-in-connecticut/

A Connecticut-i tüntetés résztvevői