Pages

2014. május 3., szombat

200 dühöngő fiatal rabolt ki és vert össze ártatlan embereket

Én bizony nem emlékszem hogy ez benne lett volna a magyar hírekben. Ami érdekes, hogy az amerikai sajtó se igazán írt róla. (5 hete történt. Március, 2014)

LOUISVILLE, Kentucky állam, USA (WDRB) - A legutóbbi rendőrségi nyilatkozat szerint legalább 17 bűneset történt szinte egyidőben, mikor szombat este körülbelül 200 tizenéves támadt és rabolt ki embereket.

Este 8:45 lehetett mikor a 200 fős tömegből kivált vagy 12 ember, akik megtámadtak és kiraboltak egy 13 éves lányt. A lány segítségére sietett egy férfi de őt is megverték és kirabolták.

A rendőrség feloszlatta a csoportosulást, de később még több bejelentés érkezett hozzájuk.

A tömeg ugyan szétszéledt, de aztán 70-80 fő balhézott egy gyorsétterem előtt. Egy nő felhívta a rendőrséget, mert többen is rátámadtak a csoportból, miközben az autójával a parkolóban volt. A gyerekei is a kocsijában ültek, miközben a támadói a nőt többször is ököllel megütötték és az autójához hozzávágtak egy kukát.

Később egy boltba rontott be egy nagy létszámú csoport, levettek mindenféle árut a polcokról és megtámadták a pénztárost, aki próbálta őket kiszorítani az üzletből.

Rögtön egymás után 3 másik alkalommal is kihívták a rendőrséget, mindhárom alkalommal embereket támadtak meg a csoportok. Mindegyik áldozat kórházi ellátásra szorult, mentő vitte el őket a helyszínről.

A rendőrség értetlenül áll az eseményekkel előtt, mivel a bűncselekmények száma csökkent az utóbbi években és ez a fajta tömegesen elkövetett bűnözkés egyáltalán nem megszokott a városban.

A rá következő hétfőn a polgármester kiállt a sajtó és elmondta hogy ez a fajta viselkedés teljességgel elfogadhatatlan.

Az eset után a rendőrség fokozott járőrözést tartott a problémás körzetekben.

Egyetlen egy gyanúsítottat tartóztattak le, a többi elkövetőt még keresik.

http://www.wdrb.com/story/25057186/mayor-calls-for-calm-after-mob-of-teens-assault-rob-victims

2014. május 2., péntek

"Csak a rendőröknek kellene hogy fegyverük legyen, mert csak ők tudják a fegyvereket biztonságosan használni."


(Ez nem egy rendőr-ellenes írás, csak elég ironikus mikor fegyvertartásról van szó és vannak akik a civileket hülyének titulálják a hatóságokat pedig nagyon képzettnek és felelősségteljesnek.)

Kezdjük a legdurvábbal

Egy rendőr agyonlőtte a feleségét, a két pici gyereküket és az anyósát, aztán pedig saját magával is végzett

http://www.nydailynews.com/news/national/utah-police-officer-kills-kids-shoots-wife-dead-killing-cops-article-1.1583009

NY-ban a gyanúsított bámészkodók előtt állt, ekkor a rendőrök tüzet nyitottak rá és 9 embert meglőttek  

http://www.huffingtonpost.com/2012/08/25/empire-state-building-shooting-nypd-bullets-shot-all-nine_n_1830007.html

Földön fekvő gyanúsítottnak majdnem szétlövi a fejét a rendőrnő

 


Egy rendőr fia és egy nő között történt egy kis baleset egy bolt parkolójában. (Talán az egyikük kocsija megkarcolta a másik fél autóját.) A fiú rendőr apja bement a boltba, rátámadt a nőre és a fejéhez szegezte a szolgálati fegyverét, minden ok nélkül.


Rendőr lábon lövi magát, miközben egy osztályteremnyi diáknak magyaráz.



Koccanásos baleset történt, a rendőr fegyvert vett elő és fenyegette vele a másik felet.

 

1 hónap alatt 3 rendőr sütötte el véletlenül a fegyverét.

 


Igaza van a rendőrnek, hogy balesetek történnek, csak az a gond, hogy ha rendőrrel történik akkor az "baleset", ha civillel, akkor pedig "a hülye civileknek nem kéne hogy fegyverük legyen, mert nem értenek hozzá".