Pages

2014. július 22., kedd

Egy Star Wars rohamosztagosnak öltözött férfire hívták a rendőrséget

Salina település, Kansas állam, USA - Úgy tűnik hogy némelyek nem csak a magyar jediket tartják veszélyesnek, hanem a sötét oldal amerikai rohamosztagos harcosait is.

A férfi aki vicces videókat készít a Vine videómegosztóra be szokott öltözni Star Wars jelmezbe. Valószínűleg az egyetlen ember a világon aki nem látta még a Star Wars filmeket, felhívta a rendőrséget. Miért? Mert a játékpuskára azt hitte hogy a jelmezes egy AK-47-est lenget az utcán. Igaz hogy a Star Wars-os lézerpuska nem is hasonlít egy AK-47-esre, de ez már csak részletkérdés.

A helyi média így számolt be az esetről:

Christopher Burns (becenevén Rohamosztagos Sam) elmondta a tévécsatornának, hogy meglepődött azon a mi történt.
"- A Star Wars rohamosztagosai annyira közismert, ikonikus karakterei a filmnek hogy teljesen elképesztő hogy vlaaki lásson egy ilyen jelmezt és félni kezdjen tőle. Ezek a jelmezek már a '70-es évektől kezdve közismertek.
A rendőrök megállítottak de nem volt semmi probléma, mikor pedig elmagyaráztam nekik hogy miről van szó, akkor nagyon jó fejek voltak és barátságosan álltak hozzá a dologhoz."

Több rendőr is megjelent a helyszínen, mikor telefonhívást kaptak egy utcán sétálgató fegyveres férfiről.

Egy üzlet tulajdonosa egy veteránnal együtt dolgozott, mikor észrevették a jelmezest a játékpuskával. A veterán azt hitte hogy egy AK-47-es puskát visz a férfi, az üzlet tulaja pedig rögtön hívta a rendőrséget.

Természetesen a rendőrség azonnal átlátta a helyzetet és mikor látták hogy csak egy műanyag sci-fi játékpuskáról van szó, nem foglalkoztak tovább az üggyel.

http://vine.co/u/1093888996054069248

http://www.ksal.com/storm-trooper-prompts-lockdown/

JULY 3 2014


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése