Pages

2015. április 28., kedd

Sörétes puskás bolt tulajdonos védte meg a riportert

Baltimore, Maryland, USA (2015.04.27.) - Most hogy újra erőszakos zavargások kezdődtek, a riporterek az utcára vonultak hogy hírt adjanak az eseményekről. A Baltimore Sun egyik riportere is az események közbepénben volt, mikor egyik percről a másikra hirtelen veszélybe került. Egy puskás boltos mentette meg.

A CNN jelentése szerint a riporter (Justin Fenton) a zavargás kellős közepén volt és épp útban volt arra a helyszínre, ahol megsérült egy rendőr.

"Ahogy futottam, ott voltam az egész közepében" - magyarázta Fenton.

Néhány Crips bűnöző volt mellette, ők védték a többi erőszakos tüntetőtől, ahol épp egy pénzváltó helyet rohamoztak meg, törtek fel és fosztottak ki.

A riporter kicsit távolabb került az önjelölt védelmezőjétől, és a következő pillanatban egy kapucnit viselő férfi -egy könnygázsprayvel a kezében- felszólította arra hogy adja át neki a telefonját. Aztán rátámadt, elkezdte fújni felé a könnygázt.

Ekkor a riporter menekülőre fogta, futni kezdett egy közeli bolt felé.

Az üzletben bent volt a bolt tulajdonosa egy sörétes puskával a kezében, amivel védte az épületet. Aztán már pedig nem csak az épületet, hanem a rémült riportert is.

A kapucnis férfi aki ki akarta rabolni, inkább lemondott a zsákmányról és nem ment a riporter után a boltba.

http://controversialtimes.com/issues/constitutional-rights/baltimore-reporter-saved-from-mob-attack-by-shotgun-wielding-business-owner/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése