Pages

2014. szeptember 25., csütörtök

11 éves kislány lőtte le az anyukájára támadó férfit

A hősiesség nincs életkorhoz kötve, ahogy a következő hír is ezt bizonyítja. Egy 11 éves oklahomai kislány egyértelműen kiérdemli hogy "hős" jelzőt, miután tegnap a bátor tettével megvédte az édesanyja életét.

Amikor a nő erőszakos volt barátja betört az otthonukba -akit bírói utasítás tiltott el attól hogy egyáltalán odamenjen hozzájuk-, a férfi megtámadta és leszúrta a nőt. Szerencsére a nő 11 éves lánya tudta hogy mit kell tennie.

A rendőrség nyilatkozata szerint a Henry nevű férfi berontott a házba és megtámadta a nőt. Egészen addig bántalmazta, amíg a nő lánya -a 11 éves Jayda- felkapott egy pisztolyt és többször is rálőtt vele a férfire,  akit kétszer el is talált. A családra támadó férfi még megpróbált elmenekülni a sérüléseivel, de nem jutott túl messzire, mert nem sokkkal később megtalálták az utcán.  

Az erőszakos férfit és a megtámadott nőt is kórházba vitték. A gyanúsított súlyos állapotban van, de ha nem hal meg akkor a lábadozási idejét már rács mögött fogja tölteni. A nő szúrt és egyéb sérüléseket szenvedett, de valószínűleg fel fog épülni.

A 11 éves kislány aki leadta a lövéseket és a nő másik 4 gyereke jelenleg biztonságban van, az ideiglenes elhelyezésükről hivatlból gondoskodtak a hatóságok. A lány ellen nem indul eljárás, mivel azért lőtt hogy megmentse az édesanyja életét, ami sikeresen meg is történt.

Néhány politikus logikája szerint a nőt kellene letartóztatni és elítélni, amiért a lőfegyveréhez hozzáférhettek a gyerekei, pedig egyértelmű hogy ha ez esetben a gyerek nem tudja felkapni a pisztolyt, akkor valószínűleg mind az 5 gyereknek anya nélkül kellene leélnie a további életét. 

http://gunssavelives.net/self-defense/video-11-year-old-girl-shoots-man-who-attacked-and-stabbed-her-mother-saves-her-life/

Videó (angol szöveg fordítás nélkül):

http://www.okcfox.com/video?autoStart=true&topVideoCatNo=default&clipId=10619785

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése