Pages

2014. március 26., szerda

Kétszínű toleránsok

Így néz ki az, mikor a magukat toleránsoknak mondó fegyver-gyűlölők nem bírják elviselni a másik oldal véleményét. Fegyverellenes gyűlést hirdettek egy főiskola elé, de az iskola vezetősége elküldte őket. Ezután egy templomhoz szervezték át a tüntetésüket.

Ott megjelent a másik oldal is, néhány aktivista személyében. Ők úgy gondolták, hogy csendesen szétosztanak néhány szórólapot, amiből az emberek megtudhatnak néhány információt, így majd kialakíthatják a saját véleményüket. Ez persze a szervezőknek -főleg egy piros kabátos nőnek- nagyon nem tetszett és megpróbálta megakadályozni a szórólapozást. Először a sértegette a férfit, elé állt, nem engedte továbbmenni. A férfi végül elkezdte osztogatni a szórólapokat és mondta az jelen lévőknek, hogy olvassák el és gondolkozzanak, legyen saját véleményük, de a nő követte a férfit és folyamatosan kiabálta a férfi mögött hogy "Ez itt egy parazita! Senki ne olvasson! Adják ide a papírokat, kidobjuk a szemetet!".

Persze a piros kabátos nő nem is tudta mi állt a papíron, el se olvasta, csak annyit tudott hogy ami a szórólapon van, az neki nem tetszhet. A rendezvény után megkérdezték a nőt, hogy miért vette el a papírokat és miért nem akarja hogy az embereknek saját véleményük legyen, de ő ekkor rájuk kiabált, hogy takarodjanak, különben rájuk hívja a biztonságiakat. Érdekes, mert ő rendezett jelenetet, kiabált, másokat sértegetett és elállta a szórólapozó férfi útját, nem engedte tovább és szerinte az rendben volt, de mikor kényelmetlen kérdéseket tettek fel neki, akkor ő rögtön a bizontonságiakkal fenyegette meg a kérdezőt.

Mindezek után pedig kidobták őket a templom előtti területről, mindenféle indok nélkül. Annyit mondtak, hogy "Nem akarjuk hogy maguk itt legyenek." Ha nincsenek érvek, akkor cenzúra kell, az ellenoldal kitiltása rendezvényekről.

 

1 megjegyzés: