Pages

2015. október 26., hétfő

A férfi akinek több mint 7000 lopott lőfegyver volt a házában

Dél-Karolina, USA - A hatóságok alig hittek a szemüknek, amikor egy ügy miatt besétáltak egy férfi portájára. Az udvaron több száz lőfegyver hevert, mikor bementek a házába ott pedig tényleg hegyekben álltak a fegyverek. Annyi volt, hogy mikor összeszedték az összeset, alig fértek rá egy kamionra.

A pontos számot nem adták ki a hatóságok, de a nyilatkozatokban 7.000 és 10.000 közöttire teszik a férfitől elkobzott lőfegyverek számát.

Többnyire golyós és sörétes puskákat találtak nála. Mindemellett többek között ATV járműveket, kitömött trófeákat és 150 láncfűrészt is.

A sheriff azt nyilatkozta a sajtónak hogy kész rémálom lesz az a munka hogy mindent visszajuttassanak a jogos tulajdonosoknak. 100-an voltak a helyszínen felvenni az adatokat és nyilvántartásba venni az összes lopott holmit. További 20 ember fog folyamatosan azon dolgozni hogy megtalálja a holmik tulajdonosait.

A férfit drogügyekért keresték, a hatóságokat meglepte az amit találtak. Jelenleg úgy gondolják hogy a férfi csak felhalmozta a dolgokat, de nem adott el belőle semmit. Talán nem is ő volt a tolvaj, hanem neki lopták össze mások. 

http://unclesamsmisguidedchildren.com/gun-hoarder-the-south-carolina-thief-who-had-over-7000-guns/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése