Pages

2014. augusztus 4., hétfő

Megint majdnem baj lett egy tréfából

Több probléma is van ezzel a videóval. 

Először is az, hogy talán fegyvert ajánl eladásra, de nem mondja hogy illegálisan. Előfordulhatna az is, hogy a végén átnyújtaná nekik egy legális fegyverbolt szórólapját. Hogy megütötték az teljesen jogtalan volt, mert nem fenyegetett senkit, de még ha törvénytelen dolgot is tett volna -amit nem tett-, akkor se üthették volna meg. Ráhívhatták volna a rendőrséget, feljelenthették volna, talán még vissza is tarthatták volna ha biztosak lettek volna abban hogy valami illegális dolog történik, de csak úgy nem lehet senkit megütni, minden bizonyosság nélkül.  

Az legutolsó pedig igen érdekes. New York-ban a lehetetlennel határos egy civilnek rejtett viselési engedélyt kapnia. Mégis, a gettóban valaki simán kiránt egy félautomata pisztolyt a gatyájából. Olyan mintha a szigorú fegyverviselési törvényt nem tartaná be mindenki.

Míg a többi hasonló videónál azt mondanám hogy teljesen hülyeség amit tettek, ennél a videónál egy kicsit más véleményen vagyok. Senkit nem ijesztettek meg, nem próbáltak megrémészíteni senkit, ez csak egy vizipisztolyos humor volt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése