Pages

2016. november 4., péntek

Pizzázó, halott rabló, felháborodott szülők

Észak-Karolina, USA - 3 rabló bement egy pizzázóba hogy pénzre tegyen szert. Nem virágcsokrokkal érkeztek, hanem fegyveres rablók voltak. Arra nem számítottak hogy az egyik áldozatuknál - az egyik alkalmazott volt a Pizza Hut-ban -  is lesz fegyver, aki tüzet is nyitott rájuk. Az egyik rablót fejbe lőtte, aki később meg is halt. Mondhatnánk hogy vége a történetnek, de mégsem.

Most a halott rabló szülei panaszkodnak a médiában, nem is csak panaszkodnak, hanem vádaskodnak, uszítanak, mert szerintük a fiuk "jó fiú" volt, és "nem bántott volna senkit", és fel vannak háborodva hogy az egyik áldozat lelőtte.

Többek közt ilyeneket mondtak:

"Ha valakinek meg kellett halnia ott, azt miért a pizzázó alkalmazottja intézi? Az a rendőrség dolga."

"Kényszerből rabolt, de nem hiszem hogy bárkit is bántott volna."

"És mi a francért volt annál a fickónál fegyver?" - kérdezte felháborodottan az egyik szülő a pizzázóban dolgozó fegyveres alkalmazottal kapcsolatban.

"Nem testre lőtt. Ez fejlövés volt. A fiamat fejbe lőtték, bal oldalon a füle mögött. A fejlövés az személyes ügy."

"Minden bűnözőnek vannak jogai is. Persze nem mondom hogy a fiam helyesen cselekedett."

A Pizza Hut annyit nyilatkozott a sajtónak, hogy együttműködnek a város rendőrségével a nyomozás ügyében, ugyanakkor az alkalmazottaik helyzetét is próbálják minél könnyebbé tenni. Segítik azokat tanúi voltak az esetnek, aki pedig lőtt azt az ügy tisztázásának idejére szabadságra küldték. 

1 megjegyzés:

  1. Természetesen nem a retek rabló a hibás,mint itt a retkes cigányok hogy szorult volna mindegyik az anyjába !

    VálaszTörlés