Pages

2016. augusztus 7., vasárnap

Megvan az USA első aranya. A fegyver-gyűlölők a győztes torkának ugrottak

Az első amerikai aranyat egy 19 éves lány (Ginny Thrasher) szerezte meg. Nem csak hogy megszereztek az első helyet, de még új olimpiai rekordot is felálltott. Azt hihetnénk hogy az összes amerikai örül neki, de ez sajnos nem így van. A lánynak van egy óriási bűne, méghozzá az, hogy céllövész és légpuskás számban győzött. 

Bár a többség nagyon örül a győzelmének és rengetegen gratulálnak neki, a legnagyobb fegyvergyűlölők most mégis mocskolják.

A légpuskás győzelemmel kapcsolatban olyanokat írnak, hogy "ha ez szép volt, akkor a következő fegyveres tömeggyilkosság mégszebb lesz, mert Amerika abban nagyon nyerő", meg "két lábon járó sztereotípia vagyunk, hogy puskalövészetben nyerünk aranyat" és volt aki csak jókora szarkazmussal kiírta "hát persze hogy az első aranyat egy puskával szereztük meg"

Ez a viselkedés engem arra emlékeztet hogy a múltkor az Európai footballbajnokságon a legnagyobb gyűlölködők kizárólag politikai indokkal szurkoltak a magyar focisták ellen. 

De szerencsére a többségnek azért nem ment el az esze és ők inkább ünneplik a győztest, a mocskolódás pedig csak egy hangoskodó kisebbséghez köthető.

A győzelem az alábbi videón megtekinthető, de a Youtube hozzászólások jelentős része teljesen minősíthetetlen, Amerika-gyűlölő, kritizáló. A sok fegyver-ellenes kommentelő tömeggyilkosságokat és "feketék lelövését" emlegeti,  és egyéb hasonló ocsmányságról fröcsögnek a videó alatt.

 

http://tribunist.com/news/the-first-olympic-gold-goes-to-an-american-girl-with-a-gun-then-the-internet-goes-crazy/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése