Pages

2016. február 7., vasárnap

Fegyverviselő civil és egy újabb megakadályozott tömeggyilkosság


Louisiana állam, USA - A rendőrséget több sérültet követelő lövöldözéshez hívták. 4 férfit ért lövés, egy vita után kitört erőszakos támadásban. ATV-sek húzódtak be egy benzinkúthoz tankolni, mikor egy fehér volvós férfi is beállt mögéjük. A volvósnak nem tetszett hogy előtte állnak és ebből vita kerekedett. A férfi bekattant, és tüzet nyitott az ATV-s csapatra, akik közül 3 férfit el is talált. Az egyik áldozat visszalőtt és fejen lőtte a dühöngő őrültet, ezzel megakadályozva a további vérontást. Mind a négyüket kórházba szállították, az eset szerencsére nem követelt halálos áldozatokat.


Az elkövető neve Richard Macklin, aki egy büntetett előéletű bűnöző, és illegális fegyverrel nyitott tüzet az áldozataira. Természetesen a huga azonnal a védelmére kelt és azt mondta hogy R.Macklin tulajdonképpen "rendes ember". Ami elég valószínűtlen, mert ha egy bűnöző elkezd csak úgy emberekre lövöldözni, az nem hangzik túl "rendes" dolognak.

A támadó ellen eljárást indítottak a hatóságok, a védekező ellen nem emeltek vádat, mivel legálisan használta a lőfegyverét. Illetve az ATV-sek ellen csak közúti kihágás miatt vizsgálódnak, mert ATV-t nem vezethettek volna közúton.

http://controversialtimes.com/news/concealed-carrier-stops-mass-shooting-in-louisiana-video/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése