Pages

2014. július 16., szerda

Járókelők kaptak el és vertek össze egy bűnözőt ( VIDEÓ )


City Heights, Kalifornia állam, Egyesült Államok - A 21 éves Ismael Hernandez egy nap gondolt egyet és úgy döntöt hogy szerez magának egy járművet. Egy parkolóba sétált, ahol látta amint egy nő a gyerekével ült az autójuk anyósülésén és várakoznak. Hernandez egy hirtelen mozdulattal beugrott a vezetőülésre, elindította a kocsit és a gázra lépett. Bár ez sikerült neki, de mégsem jutott túl messzire, mert szinte rögtön nekihajtott egy póznának. Ekkor több járókelő férfi ugrott a kocsihoz, elkapták a járműtolvajt, kirángatták az autóból, a nyakánál fogva szorították az aszfaltra. Néhányan ököllel ütötték és rugdosták, volt aki pedia a kezét taposta. Addig tartották vissza amíg a rendőrség megérkezett. 


Aaron Leaf a közeli italboltban volt, mikor meghallotta hogy valami történik a parkolóban. Kifutott, fogta a telefonját és felvételt készített a történtekről. 

 "Szerintem nagyon jó hogy így összefogtak az környékbeliek a bűnöző ellen. Nem voltak túl erőszakosak. Üthették volna tovább is, de úgy gondolták hogy inkább csak visszatartják amíg a zsaruk kiérkeznek." - mondta Leaf. "A rendőrség nincs mindig itt hogy elfogja a bűnözőket. Jó hogy a lakosok most beavatkoztak és intézkedtek." 

Leaf az italbolt mögött lakik és azt mondja hogy nagyobb biztonságban érzi magát amiért a szomszédai így figyelnek egymásra. 

"Meg is köszöntem az egyik fickónak hogy lefogta a tolvajt. Ez elég nagy dolog. Nagyon bátor tettet vittek véghez." - magyarázta Leaf. 

Hernandezt a San Diego-i börtönbe vitték autófeltörés, autólopás és emberrablási kísérlet vádjával. A kiérkező mentők ellátták az anyát és a gyermekét, ők nem sérültek meg súlyosan. Hernandez családja azt nyilatkozta, hogy a rokonuk alkohol és drogfüggő és ezért követhette el a bűncselekményt.

 http://fox5sandiego.com/2014/07/14/carjacker-attacked-by-bystanders/

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése