Pages

2019. szeptember 15., vasárnap

Fegyveres tömegtüntetések - Michigan / Ohio 2019

Lansing, Michigan - Az esős nap ellenére körülbelül 1100 civil jelent meg a fegyvertartást és viselést támogató megmozduláson. A rendezvényt minden évben megatartják. Az idei fő témája az volt, hogy a nagyvállalatok, óriás bolthálózatók és üzletek sorra tiltják ki a fegyverviselőket és kirekesztik őket. A másik aggodalomra adó téma a Vörös Zászlós törvény, ami arról szól hogy elég ha valaki bejelenti hogy a szomszédja, rokona, ismerőse "veszélyes" és annyi már elég is ahhoz hogy az illetőre a hatóságok rárúgják az ajtót és elvegyék tőle a fegyvereit, mindenféle vád, hatósági eljárás vagy bármi nélkül, szó szerint kirabolva az illetőt. Ezt a törvényt már 17 államban elfogadták és így bárkivel megtörténhet a dolog.

Egy férfit már agyonlőttek a rendőrök, amikor egy rokona ráhívta a férfira a rendőröket, hamisan azt állítva hogy a férfi veszélyes, a rendőrök pedig kimentek a házához. A férfi nemet mondott mikor el akarták venni a fegyvereit, majd a rendőrök agyonlőtték. Holott nem követett el semmit. Az eset bizonyítja hogy a vörös zászlós törvény igencsak veszélyes.

A rendezvény órákon át tartott és incidens nélkül ért véget.

Forrás:
https://www.wilx.com/content/news/Open-carry-supporters-rally-at-state-capital-559960901.html




Még egy szocialista fegyver-szövetség is megjelent hogy kiálljon a fegyverjogok mellett.


A képek forrása a rendezvény Facebook oldala (Link)




Columbus, Ohio: - Az államszékhelyen (a képekből ítélve) nagyjából 400-500 fő jelent meg, az demonstráció fő témája szintén a vörös zászlós törvénytervezet volt. 

Cikk: (Link)















 

 




A képek forrása a rendezvény Facebook oldala (Link)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése