Pages

2019. január 17., csütörtök

1 fegyveres háztulaj és 4 lelőtt rabló

Arizona, USA: 4 rabló tört be egy arizonai férfi házába, ő meg lelőtte mind a négyet. Az egyikük nem is élte túl az aznapi kalandot. 

 A Yuma megyei sheriff szóvivője azt nyilatkozta, hogy a férfi Január 3.-án, hajnali 1 órakor arra ébredt, hogy valakik be akarnak törni az otthonába. 

 "- A gyanúsítottak be akartak jutni a házba, hogy kirabolják, miközben a ház tulajdonosa otthon volt és rájuk lőtt néhányszor. Mind a négyüket eltalálta." 

 A helyi médiának azt nyilatkozta az esetet végignéző szomszéd, hogy a ház tulajdonosa figyelmeztette a behatolókat, a tudtukra adta hogy otthon volt, még a lámpát is kapcsolgatta nekik. De a betörőket nem érdekelte a figyelmeztetés és berúgták a hátsóajtót, meg a hátsó ablakot is betörték. Ekkor nyitott tüzet a tulajdonos, amivel mind a négy gyanúsítottat kiiktatta. 

 A KYMA csatorna riportere elmondta, hogy az egyik elkövető, a 28 éves Jessica Aynes a helyszínen életét vesztette. A másik három gyanúsított Edith Guerrero (36), Jaden James (18) és Leonardo Gonzalez (27). Mindhármuk komolyabban megsérült és kórházban ápolják őket.

(Link)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése