Pages

2010. május 9., vasárnap

"11 éves lány, gépfegyverrel" FAIL



Talán kezdjük a feltöltött videóval

A feltöltő több mint 1000 videót töltött fel, mindenféle témában. Hogy ezt miért töltötte fel, hogy tetszett-e neki, vagy elrettentő példának tartja, azt nem tudom. Egy biztos, hogy már maga a címadás is kivágja a biztosítékot annál, aki kicsit is ért a fegyverekhez.

Gépfegyver? Használja még valaki ezt a szót? De nem is ez a lényeg, hanem a videón egy AR-15-ös félautomata puska látható, aminek semmi köze a gépfegyverekhez, a géppuskákhoz vagy éppen a teljesen automata fegyverekhez. Akkor lenne automata, ha nem AR-15-ös lenne, hanem M-16-os, vagy M4-es.


Lássuk a hozzászólásokat


"hogy örül majd apuka, amikor egy 12 éves társa egy hasonlóval szedi szét a kicsi lányát 11 sec alatt"


Ez hogy jön a videóhoz? Miért örülne annak az apja, ha a lányának baja esne?


"Remek, főzni, kapálni, gyereket pelenkázni, esetleg vécét pucolni vajon tud? Vagy ahhoz már tudni is kellene valamit?"


Azért kell lehúzni, mert tehetséges valamiben? Ha utána néznének ezek a hozzászólók, akkor a Youtube-on találtak volna még egy pár videót, ahol ez a lány taktikai sportlövészeten vesz részt, méghozzá nem is akárhogyan. Óvatosabban bánik a lőfegyverekkel, mint a felnőttek.

"Nem ertem miert olyan nagy dolog 15 alkatreszt osszedobni."

Miért olyan nagy ügy kirakni a Rubik kockát? Miért nagy ügy sakkozni? Miért nagy ügy poharakból piramist kirakni? Azokból is van verseny.

"Majd amikor szetlovi veletlenul valakinek a fejet. Na az lesz az igazi."

Mert miért lőné? Az ilyen emberek gondolom azt mondják ha valaki vezetni tanul, hogy "majd amikor valakit halálra gázol, na az lesz az igazi".

"Amúgy pedig teljesen szabálytalanul szerelte szét, hisz kihagyta a legfontosabb máveletet; a töltöttség ellenőrzését."

Egyértelmű, hogy ez már a sokadik szét- és összeszerelése volt aznap. Biztosan leellenőrizte már egy párszor, hogy van-e lőszer a csőben.


"Hát, generációváltásra mindenhol szükség van. Ezentúl majd ő fogja fejbe lövöldözni az olajért a 11 éves arab kislányokat is. Miként az idáig az apai generáció kedvelt foglalatossága volt. Csak úgy fröcsköl majd az agyvelejük. Egyiknek ez a sorsa, másiknak az. Ahogy az amerikaiak istene rendeli persze. Ó, yeah... God bless America..."


Az eredeti Youtube csatornán látható, hogy a gyerek apja Ron Paul avatart használ. Tehát a lány családja nem támogata a háborúskodást.


"Szerintem itt a videón több rendbeli bűncselekményt látunk, illetve nem látjuk, mert nem a kislány követi el azokat, hanem az az idióta barom, aki ezt lehetővé tette, betanította stb."


Miért is lenne ez bűncselekmény? Az amerikaiak 7-8 éves gyerekeket már vadászni visznek. 1910 óta van cserkészet, és már ott .22-es puskákkal lőnek a gyerekek. Ez nem bűncselekmény.


"Egy tömeggyilkos "kultúrá"-ban, mint amilyen az amerikai is, mindenki potenciális tömeggyilkos, aki egyértelműen azonosul azzal. Mivel a "kiscsaj" demonstratíve és szemmelláthatóan vállalja ezt a "kultúrát", egyértelműen és magától értetődően nem több, mint egy potenciális tömeggyilkos. Egyszerűbben: egy okádék baromállat, akárhány éves is."


Vagy csak szereti a sportlövészetet. Bár egyeseknek a kettő tökéletesen ugyanaz.

"Nemzetiségtől, kultúrától függetlenül: fegyver gyerek kezébe nem való. Szerintem."

A cserkészet = gyerektábor. Ha a cserkészetben alap a .22-es puska és sosincs baleset, akkor miről is beszél a kedves hozzászóló?


"mi lesz ha 15 évesen egy picit borúlátóbb pillanatában, szerelmi csalódásból, előveszi megleckéztetni a fiúkat?"


És mi lesz ha a te gyereket előránt egy kést és azzal leckéztet meg másokat? Vagy lelöki a másik gyereket a lépcsőn? Vagy elgáncsolja őket? Vagy fejbevágja őket egy bottal, megdobja őket egy féltéglával? Vagy kilökhet valakit valakit az ablakon a 4. emeletről. Hülyeséghez nem kell puska.


Végezetül

Aki kíváncsi a többi videóra, az itt megnézheti őket:

http://www.youtube.com/user/gixxerguy811


A blogbejegyzés margójára

Ajánlom figyelmébe a nagyokosoknak a következő cikket. Egy 11 éves fiú, egy .22-es puskával védte meg az anyukáját - és saját magát. A rablók rájuk lőttek, ő visszalőtt, a 3 rabló elmenekült.

http://www.valleycentral.com/news/story.aspx?id=402271

2 megjegyzés: